miércoles, 2 de julio de 2008

ROLLO DE TORTILLA CON VERDURITAS
Se hace un pisto de verduritas picaditas y se reserva. Yo lo hice sin tomate porque ayer no tenía en casa, pero le hace falta. La tortilla, para que nos quede a modo de creppe, la hacéis en sartén grande, procurando que el huevo cubra toda la base, dejáis cuajar, vuelta y sacamos. Disponed después en pisto en toda la tortilla, apretando un pelín y repartiéndolas bien. Luego hacemos el rollito, cortamos al vies y presentamos. Lo acompañé de una salsa de champiñón ( saltear, nata y triturar), pero seguramente le iría mejor una de tomate, lástima de los tomates.

EGG ROLL WITH VEGETABLES
We have to cook the vegetables sliced in small pieces, till you see they're done. Reserve. This time I was run out of tomatos that would be nice at this recipe. The egg is like a creppe. After beating the eggs, a pair each people, lay them on the pan, a wide one, so the egg can expand himself and look like a trully creppe. With the "egg-creppe" in the cooking table, place the vegetables in all the egg surface. Make the roll, cut it by the center and place it on the dish. The sauce I used is a mushroom sauce, made with cream. I'd be better a tomato sauce but, as a tell you before, no tomatos yesterday at home. Hope  u like it.

1 comentario:

Anónimo dijo...

QUÉ ES EL CHORRITÓ??
parece licor de vengala...